Voucher Percuma sempena Kempen Kesedaran Fertiliti masih ada
Seperti yang dimaklumkan pada entry yang lepas, Merck Serono bersama ASPIRE (Asia Pacific Initiative on Reproduction), sedang menganjurkan program istimewa untuk menggalakkan pasangan yang ingin hamil agar tampil ke hadapan untuk membuat ujian kesuburan asas.
Ujian Kesuburan yang ditajakan termasuklah:
1. Ujian darah Hormon tertentu untuk pasangan wanita
2. Ujian Analisis Sperma untuk pasangan lelaki
Masih terdapat hanya beberapa sahaja voucher yang boleh di’download’ daripada website berkenaan. Sekiranya masih ada yang ingin mendapatkan voucher tersebut, Dr Tasha berharap agar tidak berlengah dari berbuat demikian kerana tinggal hanya beberapa voucher sahaja.
Untuk membaca dengan lebih lanjut mengenai Kempen Kesedaran ini, bacalah post blog di bawah:
https://drnatashanorfertility.com/2014/08/08/kempen-kesedaran-fertiliti-bulan-ogos-2014-di-malaysia/
Sekiranya anda tidak dapat download voucher tersebut kemungkinan besar ianya sudah habis. Untuk mendapatkan kepastian, email Dr Tasha sekiranya masih inginkan voucher tersebut.
Posted on September 11, 2014, in Uncategorized and tagged ingin hamil, IVF, kempen fertiliti, TTC, voucher. Bookmark the permalink. Leave a comment.
Leave a comment
Comments 0