Seminar IVF Journey 10 Oktober 2015

Seminar IVF Journey akan diadakan sekali lagi pada 10 Oktober 2015. Ini memandangkan sambutan yang menggalakkan pada seminar yang lalu. Oleh itu, bagi pasangan yang tidak dapat hadir hendaklah mengambil peluang ini untuk datang pada kali ini.

Ramai pasangan yang masih dalam TTC journey mereka mungkin tertanya-tertanya apakah yang perlu mereka lakukan agar cepat hamil. Ada yang mungkin telah tahu yang mereka perlu menjalani rawatan IVF / bayi tabung uji disebabkan masalah kesuburan yang dihadapi. Akan tetapi tidak mempunyai informasi yang lebih mendalam mengenai rawatan tersebut.

Bagi pasangan yang ingin mengetahui dengan lebih lanjut mengenai kaedah kesuburan Rawatan IVF, pihak KL Fertility Centre akan mengadakan Seminar IVF Journey pada 10 Oktober 2015. Seminar tersebut adalah percuma. Pasangan yang ingin menghadiri seminar tersebut perlu register / book tempat duduk mereka kerana ianya adalah terhad kepada 30 pasangan sahaja.

Seminar ini akan dijalankan di dalam Bahasa Inggeris dan diberikan oleh Dr Tasha dan beberapa doktor fertiliti lain. Diharapkan Dr Tasha akan menemui pasangan TTC tidak lama lagi yang sudah bersedia untuk mengambil langkah seterusnya dalam perjalanan fertiliti mereka

IVF Journey oct 2015front

IVF Journey oct2015back

Posted on September 22, 2015, in Uncategorized and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink. 2 Comments.

  1. saya berminat untuk hadir seminar ini.boleh saya tahu, tarikh seminar seterusnya?tq

    • Wsalam Aishah,

      Minta maaf Aishah at the moment pihak pengurusan masih boleh lagi menetapkan tarikh untuk seminar ini tetapi mungkin pada Januari / Feb is the next event. Keep in tune with my blog for the announcement for the next seminar ya.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: