Selamat Hari Raya 2015!

Pejam celik kita kini berada sekali lagi di ambang raya. Tahun bersilih ganti, adakah raya pada kali ini untuk para pembaca yang disayangi sama atau berlainan?

?

The twins’ baju raya

Bagi pasangan yang baru sahaja selamat melahirkan bayi yang ditunggui, tahniah Dr Tasha ucapkan. Raya tahun ini mungkin amat bermakna bagi mereka. Bagi pasangan yang baru sahaja mendapat berita gembira mengenai kehamilan mereka, tahniah juga Dr Tasha ucapkan. Mungkin ada juga yang terpaksa beraya di hospital tahun ini kerana mengalami ‘morning sickness’ yang teruk. 🙂 Akan tetapi bagi mereka yang mungkin baru sahaja menerima berita yang kurang baik seperti rawatan kesuburan tidak berjaya ataupun keguguran, Dr Tasha berharap agar mereka terus cekal dan tabah.

Tidak juga dilupakan bagi pasangan yang masih di awal perjalanan fertiliti mereka atau pun yang telahpun lama mengharungi perjalanan tersebut dan masih mengharapkan pelangi indah di hujung perjalanan tersebut, Dr Tasha nasihatkan agar pergilah mendapatkan nasihat dari pakar fertiliti agar mereka mendapat berita gembira tidak lama lagi. Usahlah berlengah-lengah lagi.

Seminar IVF Journey akan diadakan In Sha Allah pada 5 September ini. Bagi mereka yang sudahpun bersedia untuk ‘take the next step’ ataupun ingin mendapatkan maklumat lebih lanjut, diharapkan agar mereka mencari kelapangan pada hari tersebut untuk dapat datang ke seminar tersebut. Butir-butir lanjut akan dimuat naik tidak lama lagi.

 

quotes11a

Posted on July 14, 2015, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: